100% verhuurd!

Fase I: Geen woning meer beschikbaar!
Fase II: 38 vrije sectorhuurwoningen start verhuur begin 2017.
Huurprijs vanaf € 850,- p.m.

 

 

Home > Nieuw Nachtegaalplein

Wonen in een authentiek arbeiderswijkje

Aan de rand van het centrum van Nijmegen, vlakbij het Centraal Station, krijgt de authentieke arbeiderswijk Wolfskuil een volledige metamorfose. In het hart van deze wijk komt een gevarieerde nieuwe woonplek met zowel koop- als huurwoningen in de sociale en vrije sector. De naam? Nieuw Nachtegaalplein. Een heerlijk rustige wijk met de dynamiek van de stad om de hoek.

Een woning met karakter

Nieuw Nachtegaalplein biedt een breed woningaanbod in Nijmegen. De architectuur van deze nieuwe woningen is geïnspireerd op de historie en het monumentale karakter van deze wijk. Het oude poortgebouw is behouden gebleven en in oude glorie hersteld. Ook de oude bomen op het Nachtegaalplein zelf blijven staan. De woning zijn ruim en hebben een oppervlakte van 110 tot 135 m² verdeeld over 3 woonlagen. Elke woning heeft zijn eigen karakter doordat elke voor- en achtergevel uniek is. De combinatie van oud en nieuw geeft het Nieuw Nachtegaalplein karakter.

De nieuwe wijk compleet?

Er worden in totaal 210 woningen gebouwd. En binnen het plan zijn op dit moment al 88 woningen al gerealiseerd en bewoond. Voor de zomer komen daar 29 ruime vrije sector huur nieuwbouwwoningen met tuin bij. De bouw hiervan is gestart in november 2015 en de laatste woningen worden na de zomer 2016 opgeleverd.

Naar verwachting start de bouw van Fase II van de 57 sociale huurwoningen van Portaal en de resterende 38 vrije sector huurwoningen van Bouwinvest na de zomervakantie van 2016. De geplande oplevering van deze 95 woningen is in 2017, waardoor de nieuwe wijk Nachtegaalplein compleet is.

HUREN?!

Wil je je geen zorgen maken over onderhoud, niet de verplichting hebben van een hypotheek? Het gemak hebben dat je heel snel weer kunt verhuizen en niet afhankelijk zijn van de huizenmarkt? Dan is huren waarschijnlijk de beste keuze voor jou! Alles wordt voor je geregeld en je kant wonen op een fantastische plek in Nijmegen in een ruime woning met tuin.

Op dit moment zijn alle 29 nieuwbouwwoningen verhuurd. Intresesse in de resterende 38 vrije sector huurwoningen? Schrijf je in als geinteresseerde en je wordt op de hoogte gehouden van de bouw, start verhuur en oplevering. Prognose oplevering van deze woningen is eind 2017.

 

Bekijk het woningaanbod