voorkeuren zijn opgeslagen.
voorkeuren worden opgeslagen.
voorkeur wordt toegevoegd.

100 % Verhuurd!

Alle woningen zijn toegewezen.

Inschrijving gesloten.

Oplevering najaar 2018.

Home > Nieuw Nachtegaalplein

Nieuw Nachtegaalplein

Alle woningen Nieuw Nachtegaalplein onder optie of verhuurd onder voorbehoud!

Wat een overweldigende hoeveelheid aan inschrijvingen voor de huurwoningen in het project Nieuw Nachtegaalplein. Met man en macht is gewerkt aan de beoordeling van de compleet aangeleverde dossiers. Voorlopige toewijzing is geschied op basis van datum inschrijving, compleetheid van dossier en voorkeuren. Heel veel inschrijvers hebben we gelukkig kunnen maken met hun eerste voorkeur, echter hebben we ook mensen moeten teleurstellen.

Op dit moment is het niet meer relevant om je voor het project in te schrijven aangezien alle woningen voorlopig danwel defintief zijn toegewezen.

 

Een woning met karakter
Nieuw Nachtegaalplein biedt een breed woningaanbod in Nijmegen. De architectuur van deze nieuwe woningen is geïnspireerd op de historie en het monumentale karakter van deze wijk. Het oude poortgebouw is behouden gebleven en in oude glorie hersteld. Ook de oude bomen op het Nachtegaalplein zelf blijven staan. De woning zijn ruim en hebben een oppervlakte van 110 tot 135 m² verdeeld over 3 woonlagen. Elke woning heeft zijn eigen karakter doordat elke voor- en achtergevel uniek is. De combinatie van oud en nieuw geeft het Nieuw Nachtegaalplein karakter.

De nieuwe wijk compleet?
Er worden in totaal 210 woningen gebouwd. Naar verwachting start de oplevering van Fase II : 38 vrije sector huurwoningen van Bouwinvest na de zomervakantie van 2018. Deze zal gefaseeerd plaatsvinden, eind september tot in december.

Wanneer worden de woningen opgeleverd?

In de prijslijst en op de woningzoeker ziet u bij welk blok de woning hoort. Er zijn grote verschillen in opleverperiode. Wanneer u juist snel of later een woning zoekt, kunt u uw voorkeur hierop aanpassen.

Blok 4: Week 46 (november)

Blok 5: Week 47 (november)

Blok 6: Week 49/50 (december)

Blok 8: Week 41 (oktober)

BLok 9/10: Week 39 (eind september)

Let op: Deze weken zijn nog een prognose en kan veranderen door bouwplanning.Uiterlijk 4 weken voor de oplevering krijgen huurders bericht over de sleuteloverdracht.

 

HUREN?!
Wil je je geen zorgen maken over onderhoud, niet de verplichting hebben van een hypotheek? Het gemak hebben dat je heel snel weer kunt verhuizen en niet afhankelijk zijn van de huizenmarkt? Dan is huren waarschijnlijk de beste keuze voor jou! Alles wordt voor je geregeld en je kant wonen op een fantastische plek in Nijmegen in een ruime woning met tuin.

Bekijk het woningaanbod